Gå vidare till innehåll

Följ oss!

Idag: Vårutförsäljning + GRATIS Frakt

Kontakta oss

Om oss

Varför välja Benlukas?

Fler val för ett bättre liv

Benlukas är online-butiken med en prisvärd artikel för varje hobby och livsstil. Heminredning, elektronik, mode, skönhetsprodukter och mer -  allt tillgängligt till oslagbara priser. För bekväm shopping och vardagligt sparande, gör Benlukas till en del av ditt liv idag!

Hög kvalitet med globala standarder

Varje produkt från Benlukas' partner genomgår ett omfattande test och kvalitetskontrollförfarande, vilket säkerställer att varje inköpt produkt uppfyller globala kvalitetsstandarder. Benlukas' partner erbjuder endast produkter av högsta kvalitet och hjälper kunderna att handla med tillförsikt.

Låga priser direkt från fabriksleverantörer

Som online-mäklare har Benlukas utvecklat långvariga relationer med fabriker, distributörer och lager i grossistledet genom att eliminera onödiga kostnader och erbjuda de lägsta möjliga priserna till de globala kunderna - vi är engagerade i att tillhandahålla produkter av hög kvalitet till lägre priser.

Enkel och säker online-shopping

Med ett brett utbud av betalningsalternativ erbjuder Benlukas kunder över hela världen bekvämlighet. Alternativen inkluderar Klarna, Visa eller Mastercard. 

Hjälpsam och vänlig kundservice

Benlukas erbjuder utmärkt, omfattande kundservice varje steg på vägen. När du har gjort ett köp är våra kundtjänstrepresentanter alltid till hands för att svara på frågor via vår plattform. Handla tryggt och spara mer med Benlukas!

Snabb Leverans

I samarbete med internationellt betrodda logistiktjänstleverantörer kan Benlukas' partner leverera produkterna direkt på snabbast möjliga sätt.

#1 online livsstilsbutik i Sverige!

Gratis leverans inom Sverige

Om du har några frågor är vår kundtjänst tillgänglig 7 dagar i veckan!

100% nöjdhetsgaranti. Något är fel? Återbetalning!